Ziarul electronic al arădenilor

Un bătrân a fost tâlhărit în centrul Aradului. Autorul faptei a fost prins

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost tâlhărit, miercuri seara, în centrul municipiului Arad, autorul faptei, un tânăr de 22 de ani (foto), fiind reținut în scurt timp de polițiști.

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 22.15, prin sistemul naţional apeluri de urgenţă 112, despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Arad, al cărei autor ar fi fost tânăr.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa pe strada Horia din municipiu, prin smulgere, ar fi fost deposedat de către o persoană necunoscută, de o borsetă care conținea telefoane, carduri bancare, acte, chei și 115 lei.

„La doar câteva minute de la sesizarea faptei a fost depistat cel bănuit de săvârșirea ei. Tânărul de 22 de ani, din județul Bihor, a fost depistat la intersecția Bd. Revoluției cu str. Mircea Stănescu, la un bancomat al unei unități bancare, în timp ce încerca să scoată bani de pe unul din cardurile sustrase“, a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, odată cu identificarea autorului faptei, s-a reușit recuperarea bunurilor sustrase (în valoare de aproximativ 1.000 de lei), unele fiind găsite asupra tânărului, iar altele pe marginea străzii, aruncate.

„Bihoreanul este cercetat de polițiști pentru tâlhărie calificată“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.