Ziarul electronic al arădenilor

Tot timpul uniți

Trebuie să fim tot timpul uniți! Tot timpul trebuie să ne ajutăm între noi, să nu facem diferențe că unul e mai sărac sau mai bogat.

În fața lui Dumnezeu toți suntem la fel.

Sunt mulți nevoiași, sunt mulți oameni care au nevoie de ajutorul nostru, cei care suntem în putere. Să știți că, cei care au nevoie de noi nu sunt cerșetorii, care stau pe stradă. Oamenii care au nevoie de noi sunt oamenii cu bunul simț, care nu stau la colțul străzii. Pe această cale doresc să vă spun: ,,Nu dați bani cerșetorilor!”. Gândiți-vă că acei bani nu ajung la ei, ci la cei care îi pun să cerșească sau în unele cazuri chiar îi obligă.

Noi, românii, știm tot timpul să ne descurcăm în orice situație, în orice problemă. Așa este românul. Vin alegerile locale, campania electorală a început. Ceea ce vă pot spune este că fiecare are dreptul la vot. Fiecare are dreptul să aleagă pe cine vrea, pe cine crede că îl reprezintă. Dar să vă gândiți bine înainte de a pune ștampila.

Noi, arădenii, trebuie să fim în continuare uniți și să le demonstrăm tuturor că Aradul a fost, este și va fi mereu în față.

Bogdan Noghiu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.