Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tocăniță de ștevie cu orez (de post)

Ingrediente:

250 g orez bob lung

ștevie (atât câtă doriți)

o legătură ceapă verde

100 ml sos tomate

sare

delikat cu gust de legume

o legătură de leuștean

Mod de preparare:

Se spală și se curăță ștevia de vene (dacă este bătrână), se opăresc, apoi se taie mărunt și se călește ceapa până devine aurie. Adăugăm ștevia, lăsăm două minute după care adăugăm orezul, bulionul și potrivim de sare și condimente. Punem un litru de apă, dacă mai trebuie punem apă fierbinte. Lăsăm să fiarbă. Când este aproape gata adăugăm leușteanul tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.