Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tabouleh

Ingrediente:

3 roșii

o ceapă

un ardei gras roșu

4 linguri ulei de măsline

o ceașcă cuș-cuș

două cești cu apă

o lingură pastă de roșii

o lingură zeamă de lămâie

coaja rasă de lămâie

o linguriță mentă uscată

o linguriță busuioc uscat

sare, piper

Mod de preparare:

Roșiile, ceapa, ardeiul, curățate, spălate, tăiate cubulețe mai mari, se pun în vasul cu ulei încins să se călească puțin, se adaugă pasta de roșii, apă, sare, piper, zeama și coaja de lămâie, mentă, busuioc iar după 3-4min de fiert se adaugă cuș-cușcuş-ul. Se pune capacul și se opriește focul. După 10 minute se amestecă ușor cu o furculiță apoi se poate servi.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.