Ziarul electronic al arădenilor

Tabouleh

Ingrediente:

3 roșii

o ceapă

un ardei gras roșu

4 linguri ulei de măsline

o ceașcă cuș-cuș

două cești cu apă

o lingură pastă de roșii

o lingură zeamă de lămâie

coaja rasă de lămâie

o linguriță mentă uscată

o linguriță busuioc uscat

sare, piper

Mod de preparare:

Roșiile, ceapa, ardeiul, curățate, spălate, tăiate cubulețe mai mari, se pun în vasul cu ulei încins să se călească puțin, se adaugă pasta de roșii, apă, sare, piper, zeama și coaja de lămâie, mentă, busuioc iar după 3-4min de fiert se adaugă cuș-cușcuş-ul. Se pune capacul și se opriește focul. După 10 minute se amestecă ușor cu o furculiță apoi se poate servi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.