Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Stare de criză la E-Distribuție Banat. Zeci de localități din Arad, fără curent electric

Alimentarea cu energie electrică a zeci de localități din județul Arad este afectată de condițiile meteo deosebite, a anunțat, duminică dimineața, E-Distribuție Banat.

Conform E-Distribuţie Banat, printre cauzele care au dus la această situație se numără copaci rupți sub greutatea zăpezii depuse, izolatori sparți, conductoare contorsionate.

„La nivelul E-Distribuție Banat, începând cu ora 8.00, a fost declarată stare de criză, conform procedurilor interne aflate în vigoare“, a anunțat compania, duminică dimineața.

Potrivit datelor transmise de E-Distribuție Banat în judeţul Arad erau nealimentate, duminică dimineața, 17 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 33 de localităţi.

Sâmbătă seara, compania a anunțat că în județul Arad erau afectate 12 localități, fiind nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial.

Compania a informat că în teren se află zeci de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor care intervin de duminică dimineață și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

„Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe, de circulaţia rutieră dificilă și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție“, a precizat E-Distribuție Banat.

UPDATE

E-Distribuție Banat a anunțat că, duminică, la ora 10.00, în judeţul Arad erau nealimentate 23 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 47 de localităţi, printre care Chișineu Criș, Lipova, Ineu, Sebiș, Brazii, Craiva, Gurahonț.

UPDATE 2

E-Distribuție Banat a anunțat că, duminică, la ora 12.00, în judeţul Arad erau nealimentate 28 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 47 de localităţi, printre care Chișineu Criș, Lipova, Ineu, Sebiș, Brazii, Craiva, Gurahonț.

UPDATE 3

E-Distribuție Banat a anunțat că, duminică, la ora 14.00, în judeţul Arad erau nealimentate 27 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 46 de localităţi, printre care Chișineu Criș, Lipova, Ineu, Sebiș, Brazii, Craiva, Gurahonț.

UPDATE 4

E-Distribuție Banat a anunțat că, duminică, la ora 18.00, în judeţul Arad erau nealimentate 24 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 41 de localităţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.