Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Șnițele cu fulgi de porumb

Ingrediente:

600 g piept de curcan feliat

200 g fulgi de porumb

50 g pesmet

350 g iaurt

sare, piper, usturoi praf

ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Într-un recipient de plastic (sau aluminiu) punem carnea, o sărăm, piperăm, punem praf de usturoi și iaurt. Aceasta o lăsăm la macerat până când vom face șnitelele.

Puneți o tigaie la încins cu ulei și între timp puneți într-un castron fulgii, pe care îi mai zdrobiți și pesmet. Luați bucata de carne (așa cu iaurt cu tot) și o presărați cu fulgi de porumb. Puneți la prăjit la foc moderat. Întoarceți de mai multe ori dacă este nevoie.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.