Ziarul electronic al arădenilor

Șnițele cu fulgi de porumb

Ingrediente:

600 g piept de curcan feliat

200 g fulgi de porumb

50 g pesmet

350 g iaurt

sare, piper, usturoi praf

ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Într-un recipient de plastic (sau aluminiu) punem carnea, o sărăm, piperăm, punem praf de usturoi și iaurt. Aceasta o lăsăm la macerat până când vom face șnitelele.

Puneți o tigaie la încins cu ulei și între timp puneți într-un castron fulgii, pe care îi mai zdrobiți și pesmet. Luați bucata de carne (așa cu iaurt cu tot) și o presărați cu fulgi de porumb. Puneți la prăjit la foc moderat. Întoarceți de mai multe ori dacă este nevoie.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.