Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Salată de creier

Ingrediente:

500 g creier

două linguri de smântână

100 ml de ulei

zeama de la jumătate de lămâie

o ceapă mare tăiată mărunt

sare și piper

Mod de preparare:

Se spală bine creierul, se curăță și se lasă la scurs pentru a putea elimina eventualele bucăți de os. Se pune la fiert câteva clocote și apoi se lasă la răcit eliminând surplusul de apă.

După ce s-a răcorit se freacă bine într-un castron împreună cu smântâna, se adaugă uleiul puțin câte puțin, apoi zeama de lămâie. La sfârșit se pune ceapa tocată fin și se condimentează după gust.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.