Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Salată caldă

Ingrediente:

150 gr. conopidă

o mână frunze de spanac

un căţel de usturoi

două linguri ulei de măsline

70 gr. kaiser

sare, piper mozaic măcinat

Mod de preparare:

Se fierb bucheţelele de conopidă în apă clocotită cu un praf de sare 5 minute, până se înmoaie uşor, apoi se scuge apa, se trece conopida printr-un jet de apă rece şi se scurge din  nou.

Se taie kaiserul fâşii şi se pune la prăjit într-o lingură de ulei de măsline. Se lasă mai mult sau mai puţin în funcţie de gustul fiecăruia. Când este gata se scoate pe o farfurie şi se păstrează la cald.

Se pune restul de ulei de măsline şi adaugă conopida scursă. Se lasă până începe să se rumenească uşor, amestecând din când în când. Când este gata se adaugă usturoiul  tăiat felii, se lasă 30 de secunde, apoi se pune spanacul spălat şi scurs. Se presară piperul şi sare. Se lasă până frunzele încep să se înmoaie, se pune kaiserul, se omogenizează şi se serveşte caldă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.