Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pizzete

Ingrediente:

500 gr făină

un cub drojdie

250 ml apă

o linguriţă sare

5 linguri ulei măsline

sos de roşii

salam uscat

busuioc

mortadella

ardei verde iute

Mod de preparare:

Dizolvam drojdia în apă călduţă. Punem într-un bol făina, drojdia, sarea, uleiul şi amestecăm bine până obţinem un aluat moale şi nelipicios. Deoarece nu necesită timp de dospire, împărţim aluatul în biluţe. Fiecare biluţă o întindem (nu prea subţiri). Ungem fiecare pizzettă cu sosul de roşii.

Deasura unora se pune salam uscat tăiat fâşii, pe altele busuioc cu ardei iute, pe altele mortadella tăiată fâşii. Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul încins la 180 grade pentru aproximativ 10-15 minute. Se servesc calde.

Se pot prepara şi cu felii de pâine uscate în loc de aluat.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.