Ziarul electronic al arădenilor

Persoane din alte județe, care locuiau ilegal în Aradul Nou, evacuate dintr-un imobil

GALERIE FOTO Mai multe persoane din alte județe, printre ele fiind și copii, care locuiau ilegal într-un imobil din cartierul Aradul Nou, au fost evacuate de polițiștii locali, iar autoritățile au anunțat că începe un recensământ al celor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad.

Agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală, Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări, însoțiți de angajați din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de la Direcția de Asistență Socială, s-au deplasat, luni, la un imobil situat pe Calea Timişorii nr. 69, unde mai multe persoane provenind din județele Sălaj și Satu Mare s-au stabilit fără forme legale, de câteva luni.

Printre persoanele identificate de autorități au fost şi 10 minori.

„În timp ce adulţii au fost îndrumaţi spre Adăpostul de Noapte de pe Calea 6 Vânători, copiilor li s-a recomandat Centrul de primire minori, însă niciuna dintre propuneri nu a fost agreată de cei în cauză“, a anunțat Primăria Municipiului Arad.

Conform sursei citate, în ultima lună, poliţiştii locali au monitorizat permanent zona, după ce au fost sesizaţi că imobilul din proximitatea Liceului Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se transformase într-un focar de infecție, prezentând un real pericol pentru integritatea fizică a elevilor.

„În momentul de față, poliţiştii locali încearcă să ia legătura cu proprietarul clădirii, un cetățean stabilit în străinătate. Acesta va trebui să salubrizeze locaţia şi să o securizeze, astfel încât persoanele fără adăpost să nu mai intre aici“, a mai informat Primăria Arad.

Instituția a mai anunțat că Direcţia Generală Poliţia Locală a iniţiat un recensământ al persoanelor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad.

„În acest sens, oamenii legii apelează şi la sprijinul cetăţenilor în vederea identificării şi eliminării tuturor locaţiilor ocupate în mod ilegal de astfel de persoane“, este mesajul transmis de polițiștii locali din Arad.

foto: Primăria Municipiului Arad

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.