Ziarul electronic al arădenilor

Paste de primăvară

Ingrediente:

200 g paste scurte (nu contează forma)

două mozzarelle

4 roşii

4 căţei de usturoi

1/2 lingură de busuioc uscat

1/2 lingura de oregano

sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare:

Punem apa la fiert cu sare. Când fierbe apa puneţi pastele la fiert. Când s-au fiert pastele se clătesc cu apă rece şi se lasă la scurs. Între timp se taie roşiile cubuleţe, mozzarella la fel, usturoiul se taie felii şi se pun toate într-un bol. Adăugăm sare, piper, origano, busuioc, ulei de măsline şi amestecăm. Adăugăm pastele răcite şi amestecăm.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.