Ingrediente:
o cană și jumătate orez fiert, 50 grame ciuperci, jumătate conservă de porumb, 100 grame de fasole verde, jumătate ardei galben, tăiat bucăți mari, o ceapă roșie mică, tăiată bucăți mari, 2 căței de usturoi, tocați, 1,5 linguri sos de soia, o tijă de praz, tăiată rondele subțiri, sare/ piper, ulei de măsline
Mod de preparare:
Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă ustuoiul, prazul și ceapa. Se sotează două minute. Se adaugă ardeiul, fasolea, ciupercile și porumbul. Se sotează 5-6 minute. Apoi, se adaugă 20 ml de apă. Se gătesc până când toată apa s-a evaporat. Se adaugă orezul, sosul de soia, sare și piper. Se ametescă până când se omogenizează, iar orezul s-a încălzit.
Se servește imediat.
sursa: bucataras.ro