Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Meciul UTA Arad – Oţelul Galaţi se va juca la Sibiu

Partida dintre UTA Arad şi SC Oţelul Galaţi, din prima etapă a returului Superligii de fotbal, va avea loc pe stadionul Municipal din Sibiu, la cererea clubului arădean, a anunţat clubul Oţelul pe site-ul oficial.

Gruparea arădeană nu îşi poate susţine partidele de pe teren propriu pe Arena „Francisc Neuman“, întrucât aici se montează o nouă suprafaţă de joc, iar în ultimele etape UTA a disputat meciurile de acasă la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola“.

După jocul cu Dinamo, clubul din Arad a solicitat schimbarea stadionului pe care să îşi susţină partidele considerate în propriul teren.

Meciul din etapa a 16-a a campionatului, prima din retur, se va disputa luni 13 noiembrie, de la ora 20.30.

UPDATE

Clubul UTA Arad a anunțat că doar meciul cu Oțelul Galați se va desfășura, urmând ca echipa antrenată de Mircea Rednic să revină la Oradea.

„Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea și sprijinul acordat de gazdele noastre din județul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României și mai dorim să le oferim în continuare.

Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiție ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.

Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeței de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut și unele probleme.

Astfel, UTA-Oțelul Galați din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată favorabil“, a transmis clubul UTA Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.