Ziarul electronic al arădenilor

Invitație la picnic în Parcul Natural Lunca Mureșului

Având în vedere zilele libere care vor urma și vremea ce se anunță frumoasă, Parcul Natural Lunca Mureșului îi așteaptă pe iubitorii de natură să petreacă clipe de calitate în aria naturală protejată.

Totodată, R.N.P. ROMSILVA – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului face apel la cei care vizitează parcul să se comporte civilizat, să nu facă foc pe sol, să strângă și, ulterior, să transporte la pubelele din oraș gunoiul rezultat în urma activității de picnic.

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că în Parcul Natural Lunca Mureșului este interzis accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice.

Cine nu respectă aceste reguli, de bun simț, este pasibil de sancțiuni, rangerii și jandarmii urmând să execute acțiuni de patrulare pe teritoriul ariei protejate.

„Ne dorim ca vizitatorii să se simtă bine și sperăm să nu fie cazul de sancțiuni, în ultimii ani cetățenii dovedindu-se mai atenți și respectuoși cu natura, ceea ce nu poate decât să ne bucure”, a declarat ing. Fulviu Moga, directorul R.N.P. ROMSILVA – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.