Ziarul electronic al arădenilor

Alianța Dreapta Unită Arad a depus listele cu candidații pentru alegerile locale

Adrian Wiener împreună cu candidații pentru Consiliul Local Arad au depus oficial dosarele de candidatură pentru Primăria municipiului Arad și pentru CLM Arad, oficializând astfel angajamentul ferm al alianței USR-PMP-FD de a revitaliza administrația locală.

„Vă mulțumesc, arădeni! Miile de semnături depuse astăzi la Autoritatea Electorală sunt dovada palpabilă a optimismului vostru, care este și al nostru. Este cea mai evidentă dovadă că suntem pregătiți ca împreună să transformăm Aradul. Sunt mândru de fiecare dintre voi, arădenii care nu doar sperați la schimbare, ci sunteți schimbarea însăși. Cu sprijinul vostru, sunt convins că vom elibera orașul din ghearele clanului Falcă – Bibarț, care îl stăpânesc de două decenii. Împreună cu voi suntem o forță imensă. Începând din 9 iunie, facem Aradul bine!”, a spus Adrian Wiener, candidat la Primăria Arad.

Daniela-Arieta Săbău, consiliera locală USR și candidată pentru un nou mandat, a declarat ferm: „Ceea ce am realizat din 2020 până în prezent, din opoziție, nu de la putere, este doar începutul. Vom continua în efortul nostru de a administra competent și în interesul arădenilor finanțele publice și de a reprezenta arădenii care ne acordă încrederea cu onestitate și profesionalism. Am demonstrat și vom demonstra si în noul mandat, prin ideile și proiectele noastre, angajamentul nostru neclintit de a face Aradul bine.”

Candidat primarie: Adrian Wiener

Lista completă de candidați a Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local al Municipiului Arad:   

Wiener Adrian, Săbău Daniela-Arieta, Curcanu Dorian-Florin, Vlad Sergiu-Cosmin, Costea Ioan-Cătălin, Țărnău Florica-Lucia, Tiba Cristina, Urs Valentin, Ciobanu Dan-Andrei, Vornicu Ciprian, Tătar-Ghiș Emanuela, Ardelean Cosmin-Dorel, Szőke Ladislau-Csaba, Stana Florin-Sebastian, Rende Onur-Can, Pîrlitu   Carmen, Mureșan Daniel-Marcel, Cătană Vasile-Valer, Țole Daniel-Ioan, Anghel Răzvan-Paul.

***

Filiala județeană USR Arad a depus candidaturile Alianței Dreapta Unită pentru funcțiile de președinte Consiliu Județean și consilieri județeni.

Răzvan Anghel, USR, a fost propus pentru președinția CJ.

„Suntem recunoscători celor peste 10.000 de oameni care au semnat pe listele Alianței. Această campanie este campania lor, a celor care își pun speranța și încrederea că județul poate fi administrat corect, cu proiecte consistente care să readucă satele, comunele și orașele din Arad acolo unde merită. Prin proiecte implementate la costurile reale, prin profesionalism și onestitate, putem produce împreună schimbarea mult așteptată în județul nostrum”, a declarat Răzvan Anghel, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean.

Lista candidaților:

Anghel Răzvan-Paul, Remețan Florin, Cătană Vasile-Valer, Craivan Camelia-Eugenia, Roman Ion, Pele Ioan-Cristian, Stanoievici Filip, Olariu Gabriel-Florin, Hațegan Alin-Mirel, Adam Zsolt-Antal, Stana Simona, Mikloș Ioan, Hărduț Daniel-Florin, Achim-Crișan Adrian, Sîrbuț Mihai-Ioan, Țole Daniel-Ioan, Toader Lucian-Cristian, Rus Cristina-Elena, Vlad Sergiu-Cosmin, Mihaly Corina-Maria, Nechita Romică, Filipaș Andrei-Bogdan, Mureșan Daniel-Marcel, Singureanu Mariana.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.