Ziarul electronic al arădenilor

Infractor căutat de austrieci, prins la furat în Arad

VIDEO Un bărbat din Lipova, pe numele căruia autoritățile austriece au emis un mandat de arestare, a fost prins la Arad, după ce i-a furat unei tinere telefonul mobil, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi din unitatea comercială în care a avut loc evenimentul.

Conform polițiștilor, bărbatul, în timp ce se afla într-o unitate comercială din municipiul Arad, profitând de neatenția unei tinere, i-a sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei.

„La scurt timp de la comiterea faptei, cel bănuit de furt a fost identificat și depistat de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe numele bărbatului de 52 de ani, din Lipova, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietații pe teritoriul acestui stat“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

foto&video: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.