Ziarul electronic al arădenilor

Fără permis la volan. A lovit un mopedist și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat care conducea un autoturism prin municipiul Arad, fără a deține permis de conducere, a lovit un moped, cauzând rănirea conducătorului acestuia, iar apoi a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism pe strada Panselelor din municipiu, ar fi acroșat un moped, cauzând rănirea ușoară a conducătorului acestuia.

Ulterior producerii evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autovehiculul pe o strada din municipiu.

„În urma extinderii cercetărilor, la scurt timp de la producerea accidentului a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 40 de ani, din județul Dolj. Efectuând verificări în baza de date s-a constatat că doljeanul conducea autovehiculul fără a deține permis de conducere“, a anunțat IPJ Arad.

Pe numele bărbatului din Dolj a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.