Ziarul electronic al arădenilor

Incendii la Șofronea și Zăbrani. O mașină și anexa unei gospodării, distruse de foc

Pompierii arădeni au intervenit pentru stingerea a două incendii, la un autoturism și la o anexă a unei locuințe, în ambele cazuri cauza declanșării focului fiind scurtcircuitul electric.

Prima intervenție a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00. Detașamentul de Pompieri Arad a acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism Fiat Ulysse, în localitatea Șofronea.

„Acțiunea de stingere s-a realizat fără probleme, nu au fost victime, însă autoturismul a ars în proporție de 90%. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric“, au precizat reprezentanții ISU Arad.

În aceeași noapte, în jurul orei 2.00, ISU Arad a intervenit și la un incendiu produs la un șopron, dintr-o gospodărie din localitatea Zăbrani.

„A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în colaborare cu SVSU Zăbrani“, a informat ISU Arad.

În incendiu au ars aproximativ o tonă de fân, 100 mp din magazia proprietarului, bunuri depozitate și mobilier. „Nu au fost victime. Cauza incendiului este un scurtcircuit electric“, au mai menționat reprezentanții ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.