Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr din Chereluș, reținut pentru comiterea a trei infracțiuni

Un tânăr din localitatea arădeană Chereluș a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a comis trei infracțiuni în prima zi din 2019.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 1 ianuarie, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a sustras un autoturism neasigurat și cu cheile în contact, din fața unui imobil situat pe raza localității Chereluș.

„În timp ce conducea autoturismul pe care l-ar fi sustras pe DJ 793, cel bănuit de comiterea faptei ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și ajungând într-un șanț aflat pe marginea părții carosabile. După producerea evenimentului, cel în cauză s-ar fi deplasat pedestru în localitatea Șepreuș, de unde ar fi procurat un litru de benzină, combustibil cu care tânărul ar fi distrus în totalitate autoturismul, incendiindu-l. Din cercetări a reieșit că tânărul ar fi recurs la comiterea acestei fapte în scopul ascunderii/înlăturării urmelor infracțiunilor pe care le-ar fi comis“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Efectuând verificări în bazele de date s-a mai constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.