Ziarul electronic al arădenilor

Incendii la început de an. O mașină și o casă au luat foc

Prima intervenție din acest an a pompierilor din cadrul ISU Arad la un incendiu a fost în noaptea de Revelion, la un autoturism care a luat foc pe un drum județean, urmată de o intervenție la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Cuvin.

În noaptea de luni spre marți, Detașamentul de Pompieri din Ineu a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci subofițeri, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, pe DJ 793, la ieșirea din localitatea Cermei, spre Șepreuș.

„La fața locului s-a constatat că este vorba despre un Renault Clio, care era intrat într-un copac și ardea, fără persoane în interior“, a informat ISU Arad.

În cursul zilei de marți, în jurul orei 12.00, a fost anunțat un incendiu la o casă particulară din satul Cuvin, comuna Ghioroc.

Pentru stingerea focului s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Arad 2, cu autospeciale de stingere cu apă și spuma și o ambulanță SMURD, în cooperare cu SVSU Ghioroc și SVSU Covăsânț.

„La momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil. S-a limitat propagarea acestuia și s-a continuat acțiunea de stingere. Nu au existat victime“, a precizat ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.