Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Încă un bărbat a fost reţinut în cazul bancomatului din Alfa distrus prin explozie

Polițiștii au mai reținut un bărbat, care este bănuit de implicare în explozia bancomatului din cartierul Alfa, din luna ianuarie, în urma căreia ar fi fost sustrasă suma de 424.880 de lei.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

„În urma investigațiilor efectuate a fost identificat și depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Maramureș, care în noaptea de 13/14 ianuarie, împreună cu alți doi complici, ar fi provocat explozia unui bancomat, de pe raza municipiului. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat“, a informat, marți, IPJ Arad.

Un bărbat şi o femeie au mai fost reţinuţi, sub acuzaţia de furt calificat şi distrugere, după ce ar fi sustras, în ianuarie, bani din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul.

Cei doi se numesc Ioan Flavius Ritan, de 32 de ani, din Semlac, și Claudia Ritan, de 28 de ani, din Dumbrăvița, județul Timiș.

Magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului bănuit de furt calificat și distrugerea bancomatului.

Partenera acestuia în cazul furtului va fi cercetată în stare de libertate, pentru că procurorii nu au cerut arestarea sa.

UPDATE

Pe numele bărbatului de 31 de ani, din Maramureș, implicat în explozia bancomatului, magistrații Judecătoriei Arad au emis, marți, un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Conform unor surse judiciare, suspectul este de origine albaneză, fiind născut în Albania, însă are şi cetăţenie română şi figurează cu domiciliul în Maramureş.

CITITI SI: Două persoane reţinute pentru distrugerea prin explozie a unui bancomat din Alfa

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.