Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Guguluf cu mere

Ingrediente:

3 căni cu făină

Două căni cu sifon sau apă minerală

O cană ulei

Un praf de copt

coaja de la o lămâie

două linguri cacao

două căni zahăr

4-5mere

Mod de preparare:

Într-un castron amestecăm făina, praful de copt şi zahprul, adăugăm apa minerală, coaja de lămâie, amestecăm cu telul să nu se formeze cocoloaşe apoi amestecăm ulei câte puţin; punem într-un bol câteva linguri din compoziţie pe care o amestecăm cu cacao iar în restul adăugăm merele curăţate şi tăiate cubuleţe; în forma unsă şi tapetată cu făină sau cu hârtie de copt, turnăm compoziţia cu mere, deasupra din loc în loc, punem cu lingura compoziţia cu cacao apoi cu o furculiţa învârtim aluatul să capete un aspect marmorat; dăm la cuptor la foc mic o oră iar după ce s-a răcit o tăiem şi o pudrăm. Se poate face şi în tava obişnuită de plăcintă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.