Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu lavandă

Ingrediente:

250 gr. făină

150 gr. zahăr pudră

150 gr. unt

un ou

o linguriță extract vanilie

o linguriță praf de copt

o linguriță lavandă culinară

Mod de preparare:

Untul moale se bate cu zahărul până devine cremos. Se adaugă oul și se mixează.

Se încorporează făina și praful de copt. Se pune aluatul în folie și se dă la rece pentru circa 30 minute.  Se pune aluatul pe suprafața de lucru bine înfăinată și se frământă ușor până se obține o bilă de aluat compactă, de consistența plastelinei.

Se întinde o foaie nu foarte groasă și cu ajutorul unei forme se decupează fursecurile. Se pun în tavă. Se preîncălzește cuptorul apoi se pun fursecurile la copt 10-15 minute. Fursecurile se rumenesc foarte puțin pe fund.

Fursecurile vor fi ușor crocante la exterior după coacere, dar după 24 ore vor deveni moi și fragede.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.