Ziarul electronic al arădenilor

Ciuperci umplute la cuptor

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon

150 g telemea light

125 g cașcaval light

un ou

mărar verde

piper proaspăt măcinat

două fire ceapă verde

Mod de preparare:

Rupem codițele ciupercilor și le curățim, la fel procedăm și cu pălăriuțele ciupercilor. Telemeaua, oul crud , mărarul verde și ceapa tăiate le dăm prin blender să se faca o cremă. Presărăm apoi deasupra piperul și omogenizăm. Într-o tavă punem o foaie de copt pe care așezăm ciupercuțele și piciorușele curățate.

Cu o linguriță, umplem pălăriile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce rămâne o așezăm peste piciorușele ciupercilor.

Radem deasupra cașcavalul și dăm la cuptorul dinainte încălzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute până se rumenesc deasupra.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.