Ziarul electronic al arădenilor

Câți bani cheltuie angajații din Arad pentru cadourile de Secret Santa

Cadourile amuzante se află pe primul loc în topul darurilor pe care caută să le cumpere angajații din județul Arad în preajma Crăciunului, cu ocazia Secret Santa, tradiție americană devenită extrem de populară în ultimii ani și pe plan local.

Tot mai multe companii din Romania au adoptat ziua Secret Santa, in care angajatii isi acorda reciproc daruri, in urma unei trageri la sorti. De regula, reprezentantii companiilor stabilesc un buget in care trebuie sa se incadreze angajatii participanti la Secret Santa.

Un angajat din Arad va cheltui, in medie, intre 50 si 90 de lei pentru cadoul pe care o sa-l faca unui alt coleg de birou, cu ocazia zilei Secret Santa de anul acesta, arata un studiu realizat de Giftforyou.ro, un magazin online de cadouri, care comercializeaza, printre altele si daruri corporate.

Analiza magazinului online a luat in considerare si cautarile inregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, in perioada octombrie – noiembrie 2017, comparativ cu intervalul octombrie – noiembrie 2016.

„Interesul romanilor pentru Secret Santa este din ce in ce mai ridicat, iar acest lucru se vede si prin evolutia anuala a bugetului pentru cadouri. La nivelul intregii tari, angajatii din Romania vor aloca un buget mediu de 70 de lei pentru Secret Santa 2017, cu pana la 20% mai mult decat anul trecut.

In cel mai rau caz, bugetul per cadou pentru Secret Santa 2017 este cel putin la nivelul celui de anul trecut. Angajatii nu sunt dispusi doar sa aloce mai multi bani pentru cadourile colegilor, cu ocazia Secret Santa, ci si sa se documenteze mai bine, aspect vizibil si in timpul tot mai mare pe care il petrec la noi pe site, in cautarea darului perfect”, declara Raluca Pencu, director de marketing si vanzari in cadrul Giftforyou.ro.

Ce tipuri de cadouri vor sa cumpere angajatii din Arad

Cand vine vorba de cadouri amuzante pe care sa le cumpere colegilor de serviciu cu ocazia Secret Santa, pe primele trei locuri in topul preferintele angajatilor din acest judet se afla ceasurile cu alarma ce „fug” dupa somnorosi, brelocurile dedicate celor care-si ratacesc cheile

si ciresii Sakura. Salariatii din Arad sunt interesati sa cumpere si cani cu functie de autoamestecare, plastiline magnetice, cani sub forma de obiective foto (cu functie de autoamestecare), jumatati de halbe de bere si harti de razuit.

Toate aceste tipuri de cadouri amuzante mentionate anterior au crescut intre octombrie si noiembrie 2017, fata de perioada similara a anului trecut, in ceea ce priveste numarul de cautari pe Google.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.