Ziarul electronic al arădenilor

Administratorii unei firme de pază din Arad, judecați pentru lipsire de libertate

Doi administratori ai unei firme de pază din Arad au fost trimişi în judecată pentru lipsire de libertate şi purtare abuzivă faţă de un angajat al societăţii, pe care l-ar fi bătut în sediu în legătură cu un presupus furt.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunţat trimiterea în judecată, în stare de libertate, a doi inculpaţi, administratori ai unei societăţi de pază şi protecţie, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă.

„În calitate de administratori în fapt ai unei societăţi de pază şi protecţie din municipiul Arad, cei doi inculpaţi au dispus ca persoana vătămată, agent de pază al societăţii conduse de inculpaţi, repartizat în vederea desfăşurării activităţii la o fermă din localitatea Sintea Mare, să fie adusă la sediul societăţii, situate pe strada Mărășești, pentru a da o notă explicativă cu privire la o presupusă infracţiune de furt din locaţia în care aceasta din urmă presta serviciul de pază.

Odată ajunsă, cei doi inculpaţi i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a capului, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat în vederea vindecării un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Conform sursei citate, după ce angajatul a fost bătut, a fost ţinut „la dispoziţia inculpaţilor şi obligat de aceştia să scrie nota explicativă pentru care a fost adus iniţial“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.