Ziarul electronic al arădenilor

Accidente în județul Arad. Un bărbat a murit, iar două femei au fost rănite

Un bărbat a murit, iar două femeie au fost rănite, în două accidente care au avut loc, duminică, în localitățile arădene Șimand și Seleuș.

Primul accident a fost înregistrat în jurul orei 11.55, în comuna Seleuș. Conform primelor cercetări, o femeie de 29 ani, din Seleuș,  conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate, iar la o intersecție cu o altă stradă nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în de 20 ani, din Bârsa.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei de 29 de ani si a unei alte femei de 81 ani, pasageră în primul autoturism“, a informat IPJ Arad.

În acest caz continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident a avut loc în comuna Șimand, în jurul orei 16.40. Polițiștii au stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Șimand, se deplasa cu mopedul pe trotuarul aflat în apropierea DN 79 Arad – Oradea.

„A traversat intersecția drumului comunal cu drumul național, a pierdut controlul asupra mopedului și a derapat în canalul aflat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului mopedului“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii au constatat că bărbatul de 60 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.