Ziarul electronic al arădenilor

Pui la cuptor cu sos de iaurt

Ingrediente:

4 ciocănele de pui

boia de ardei, cimbru, piper, vegeta

ulei de măsline

Pentru sos:

300 gr iaurt 2% grasime

un praf de sare

2 căței de usturoi

o mână pătrunjel verde (sau mărar)

Mod de preparare:

Spălăm ciocănele bine în apă rece, apoi le așezăm într-o tăviță de jenna, le ungem cu ulei și le asezonăm cu vegeta, boia, piper și cimbru după care le pensulăm să uniformizăm. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 180°C până se rumenesc.

Pentru sosul de iaurt: într-un castronel potrivit, punem iaurtul cu pătrunjelul tocat și cu doi căței de usturoi pisați. Asezonăm cu sare după gust. Servim cu garnitură de cartofi natur, orez sau cuș cuș.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.