Ziarul electronic al arădenilor

„Corupția te arde”. Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Situațiilor de Urgență

În perioada 11 – 17 octombrie 2021, în contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Arad au desfășurat activități preventive destinate atât cetățenilor, cât și lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, sub denumirea„Corupția te arde”.

Cu această ocazie, ofițerii D.G.A. – S.J.A. Arad au distribuit cetățenilor materiale de informare specifice domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Corupția te arde”.

Mesajele și materialele de informare au fost transmise în vederea atingerii scopului campaniei, respectiv în vederea conștientizării cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora.

De asemenea, s-au distribuit pliante cu mesaj anticorupție și au fost purtate discuții cu voluntarii I.S.U. Arad din cadrul programului „Voluntari din pasiune”.

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca prin implementarea ei să contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de D.G.A. – S.J.A. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.