Ziarul electronic al arădenilor

Uniforme de poliţişti, găsite abandonate în Arad

Două uniforme de poliţişti au fost găsite abandonate în spatele unor blocuri din centrul municipiului Arad, iar locatari din zonă afirmă că acestea au fost purtate câteva zile de oameni ai străzii, cazul fiind cercetat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Locatari au unor blocuri situate în apropiere de Gara Arad au postat pe Facebook fotografii cu uniforme de poliţişti aruncate în spatele unor imobile, unii afirmând că îmbrăcămintea fusese purtată timp ce câteva zile de oameni ai străzii care îşi petrec timpul în zonă.

Reprezentanţii IPJ Arad au declarat, luni, că au fost începute cercetări cu privire la acest caz, însă deocamdată a fost recuperată doar o jachetă din componenţa unei uniforme.

„Este vorba de articole vestimentare de uniformă de poliţie scoase din uz, probabil căzute de la un balcon din zonă. Un locuitor a adus la sediu o scurtă pe care a găsit-o. Se fac în continuare cercetări. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

Ancheta urmează să stabilească cui au aparţinut uniformele.

sursa: Agerpres

foto: Facebook

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.