Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat și o femeie din Arad au murit din cauza gripei

Un bărbat de 63 de ani și o femeie de 84 de ani, din Arad, au murit din cauza gripei, astfel că numărul deceselor înregistrate în județ a ajuns la șapte.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică a anunțat, marți, că încă patru persoane confirmate cu virus gripal au murit, numărul celor care au decedat din această cauză ajungând la 113.

„Este vorba despre trei bărbaţi, unul în vârstă de 36 de ani, din judeţul Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi antecedente vaccinale antigripale necunoscute, unul în vârstă de 63 de ani, din judeţul Arad, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinat anti-gripal şi altul în vârstă de 64 de ani, din judeţul Timiş, cu condiţii medicale preexistente şi nevaccinat anti-gripal“, a informat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor transmisibile.

De asemenea, a fost confirmat decesul unei femei în vârstă de 84 de ani, din judeţul Arad, confirmată cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi era nevaccinată anti-gripal.

De la începutul sezonului, în județul Arad au mai murit din cauza gripei un bărbat de 33 de ani, altul de 40 de ani și unul de 82 de ani. Totodată, au mai murit două femei, cu vârste de 81, respectiv 69 de ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.