Ziarul electronic al arădenilor

Traficanți de droguri din județul Arad, arestați

Un bărbat din Zărand și unul din Sintea au fost arestați, fiind acuzați de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc în formă continuată.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizare Arad, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict, la data de 15 martie, un bărbat, de 39 de ani, din  Zărand, care, împreună cu un bărbat, de 56 de ani, din localitatea Sintea, ar fi comercializat cannabis pe raza localității Zărand. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele celor doi, a fost descoperit un kilogram de cannabis, provenit din Spania, în vederea comercializării“, a informat Poliția Română.

Conform anchetatorilor, în cursul lunii ianuarie 2019, „inculpatul C.A. a introdus în ţară droguri de risc (1 kg de cannabis), fără drept, iar la data de 15 martie a vândut, prin intermediul inculpatului L. M., cantitatea de droguri, contra sumei de 33.000 lei, fiind surprins în flagrant în cursul aceleiaşi zile, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la imobilul inculpatului L. M., situată în localitatea Zărand“.

Tribunalul Arad a admis propunerea DIICOT – Biroul Teritorial Arad şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor L.M. și C.A., pentru o perioadă de  30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizare Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.