Ziarul electronic al arădenilor

Țigări, arme și rujuri, depistate într-o locuință din Cuvin

Un bărbat din localitatea arădeană Cuvin a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unei percheziţii, poliţiştii au găsit în locuinţa sa peste 2.300 rujuri fără documente de provenienţă, 5.000 de pachete de ţigări de contrabandă, dar şi două arme de airsoft.

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, agenţii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară la un bărbat de 45 de ani din localitatea Cuvin.

Anchetatorii au descins la locuinţa bărbatului după ce au obţinut informaţii privind deţinerea unor mărfuri de contrabandă, obţinând un mandat de percheziţie de la judecătorii din Lipova.

În urma acţiunii, din casa arădeanului au fost ridicate două arme tip airsoft, peste 5.000 de pachete de ţigări de contrabandă şi 2.325 de rujuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată cu documente.

Toate bunurile au fost ridicate de către poliţişti în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere pentru contrabandă, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.