Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Seif cu bani şi acte, sustras din sediul unei firme de transport din Cicir

Angajaţii unei firme de transport marfă din localitatea arădeană Cicir au sesizat, vineri, că seiful din sediul societăţii a dispărut, iar în acesta s-ar fi aflat acte şi o sumă de bani, cazul fiind cercetat de poliţişti.

Sesizarea a fost făcută la Poliţie după ce angajaţii firmei de transport mărfuri au ajuns la sediu şi au văzut că s-a dat o spargere pe timpul nopţii. Ei au sunat la 112, iar la faţa locului fac cercetări poliţiştii.

„În cursul nopţii trecute, din incinta unei firme de pe raza localităţii Cicir, persoane necunoscute au sustras un seif. În acest moment se fac cercetări cu privire la faptă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Deocamdată, poliţiştii nu au fost informaţi de firmă despre ce sumă de bani se afla în seif.

Contactat de Agerpres, directorul firmei a confirmat furtul, dar nu a dorit să precizeze care este paguba sau să ofere alte detalii.

UPDATE

Conform IPJ Arad, în seara zilei de 4 aprilie, în jurul orei 22.40, persoane necunoscute au pătruns în birourile a două societăți comerciale de pe raza localității Cicir.

Dintr-un birou a fost sustras un seif metalic în care se găseau acte de firmă și suma de aproximativ 160.000 euro, atât în lei, cat și în valută. Din al doilea birou au fost sustrași  28.500 lei și 4.850 euro.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.