Ingrediente:
un piept de pui, două cepe potrivite, 250 g ciuperci proaspete, 100 ml vin alb, 200 ml smântână pentru frișcă, 100 g smântână, 2 castraveți murați, două lingurițe muștar, sare, piper
Mod de preparare:
Curățăm ceapa și o tăiem julienne apoi o punem la călit în două linguri ulei de măsline și două linguri apă. După ce s-a înmuiat adăugăm apoi carnea tăiată cubulețe și amestecăm până când își schimbă culoarea. Adăugăm ciupercile și lăsăm să fiarbă până scade sucul lăsat. Stingem cu vin și lăsăm să fiarbă 10 minute. Adăugăm apoi muștarul și smântana pentru frișcă și mai lăsăm la fiert până scade puțin. La final adăugăm smântâna și castraveții tăiați mărunt și potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă până se leagă sosul iar carnea este pătrunsă. Se servește cald alături de garnitura preferată.
sursa: bucataras.ro