Ziarul electronic al arădenilor

Profită și tu de reducerea de până la 35% la bicicletele SUNN!

Luna acesta, magazinul de biciclete Veloteca ne incanta cu inca o surpriza placuta: bicicletele SUNN au reduceri de pana la 35%.

Suna destul de bine, nu? Daca esti si posesorul unui voucher primit prin campania ,,Biciclisti in Bucuresti”, atunci ai o sansa dubla sa iti cumperi o bicicleta cu renume international la un pret la care nu ai fi sperat vreodata!

Bicicletele SUNN sunt create in Machecoul, Franta, intr-o fabrica ce are o experienta de peste 90 de ani, cu operatori fideli brandului de peste 30 de ani.

Calitatea acestor biciclete recunoscute in intreaga lume este asigurata de faptul ca intregul proces de productie este realizat in intregime in acelasi loc, pentru ca producatorii SUNN considera ca integrarea inseamna control, iar controlul inseamna performanta. Calitatea bicicletelor SUNN este verificata intr-un laborator propriu, iar testele de performanta sunt realizate de o echipa profesionista.

Aceste aspecte le ofera inginerilor posibilitatea sa reevalueze si sa reproduca permanent standardele actuale. Intreaga echipa are un scop bine definit: sa ofere ciclistilor calitate si o experienta exceptionala a pedalatului.

In momentul de fata, brandul de biciclete SUNN lucreaza la reconstruirea retelei fizice. Proprietarii firmei considera ca o marca premium trebuie sa fie prezenta in reteaua traditionala de revanzari si, de aceea, exista deja o echipa de vanzari care se ocupa deja de acest aspect in regiunile franceze.

Misiunea acestora este sa gaseasca magazinele pasionate si calitative care doresc sa impartaseasca proiectul SUNN pe termen lung. Nu este un lucru simplu, avand in vedere ca mediul competitiv a evoluat enorm odata cu aparitia unor marci si canale de distributie noi.

Cu toate acestea, bicicletele SUNN sunt inca unele dintre cele mai apreciate produse de catre comercianti, mai ales dupa lansarea noii colectii One-Sixty 2017. In prezent, bicicletele SUNN sunt comercializate de aproape 200 de magazine din intreaga lume, printre care si Veloteca, unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete din Bucuresti.

Asadar, daca iti doresti si tu unul dintre modelele de biciclete SUNN, verifica oferta Veloteca si profita de reducerea de pana la 35% pe care acesta o pune la dispozitia ciclistilor pasionati!

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, asa ca sfatul nostru este sa te decizi repede, pentru ca este posibil sa ratezi o ocazie cu care nu te vei intalni prea curand.

In cazul in care nu stii ce bicicleta ti se potriveste, viziteaza sediul Veloteca de pe Sos. Iancului, nr. 100 si solicita sfatul consultantilor profesionisti, care te vor putea ajuta sa faci cea mai buna alegere!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.