Ziarul electronic al arădenilor

Află acum de unde îți poți lua un termoșemineu de calitate cu beneficii multiple!

Şemineul pe care îl construim astăzi poate fi catalogat drept o structură architecturală care are ca rol primordial încălzirea unui spaţiu închis, dar mai nou și cu rol decorativ, pentru că se știe deja că șemineul a ajuns să fie un obiect de decor valoros, care se impune în încăperea în care este amplasat.

Unii oameni îl folosesc deseori și pentru funcția lui inițială, și anume cea de loc pentru prepararea mâncării.

Și pentru că ne-am obișnuit ca tehnologia să evolueze și să facă față cerințelor tot mai pretențioase ale oamenilor specialiștii în șeminee au modernizat forma inițială a șemineului, iar acum există pe piață o gamă diversă de termoșeminee. Sau le mai spune șeminee tip centrală. Cu ce vin nou aceste șeminee?

Pe lângă aportul de căldură adus în locuință, termoșemineele au puterea să încălzească și apa menajeră și sanitară.  Având o tehnologie avansată de fabricare, un termosemineu oferă mai mult confort decât șemineele clasice, pentru că mențin o temperatură constantă în fiecare cameră din locuință. În plus, apa încălzită de un termoșemineu se poate stoca în puffer și redată mai târziu în calorifere, timp de câteva ore. Timpul de redare poate varia în funcție de suprafața locuinței, gradul de izolație, temperatura din exterior, înălțimea camerelor sau pierderile casei.

Ce mai e interesant de menționat este că, față de șemineu, termoșemineul poate funcționa în regim autonom cu o eficiență de peste 90% chiar și pentru patru zile datorită rezervorului mare, pe lemne sau peleți. Asta înseamnă că nu trebuie să te preocupi zilnic de funcționarea acestuia și că poți sta liniștit o perioadă, știind că locuința ta este încălzită constant.

Ele pot încălzi eficient multiple camere într-o instalație cu radiatoare. Asta înseamnă că poți utiliza termoșemineul la fel ca o centrală termică pentru încălzirea întregii locuințe. De reținut aici este că această capacitate de a încălzi întreaga casa le justifică prețul mai ridicat comparativ cu cel al șemineelor. Mai mult, termoșemineele sunt echipamente complet automatizate și echipate (cu pompa, termostat și vas de expansiune), iar ele pot fi controlate lejer cu un termostat de ambient.

Dacă îți surâde ideea de a încălzi întreaga locuință cu un astfel de echipament, atunci nu ezita să cumperi unul din modelele de termoșeminee disponibile în catalogul celor de la Șeminee Sibiu.

Fă-ți căminul mai călduros și mai primitor ca niciodată cu ajutorul unui semineu sau termosemineu de la Șeminee Sibiu, iar acestea îți vor oferi confortul și căldura mult dorită. Dacă stai la bloc și nu ai cum să beneficiezi de un șemineu care obligatoriu are nevoie de un cos de fum, (disponibile și în gama largă de produse oferită de Șeminee Sibiu) echipa de specialiști de la Șeminee Sibiu dispun și de o gamă variată de șeminee care funcționează cu bioetanol, pentru ca tu să poți avea șemineul mult dorit.Mai mult, oaspeții tăi vor fi impresionați cu fiecare vizită!

Încă un beneficiu dacă alegi Șeminee Sibiu: transportul este gratuit oriunde în țară!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.