Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă, internat de urgență la Spitalul Universitar

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Falcă ar fi acuzat o criză de hipertensiune arterială, după ce a participat, miercuri, la întâlnirea la Palatul Victoria, acolo unde a purtat mai multe discuții cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

După ce a participat la întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a ajuns de urgență la spital.

Miercuri seară, edilul a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce ar fi acuzat o criză  de hipertensiune arterială.

După ce s-a întors la hotel de la o emisiune TV, în jurul orei 2.00, Gheorghe Falcă a simţit că i se face rău şi a chemat ambulanţa. Echipajul medical venit să-i acorde primul ajutor a decis că e nevoie să-l ducă la spital. Potrivit primarului, medicii au dorit să îl interneze, însă el a refuzat.

Totuşi, Gheorghe Falcă a rămas în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Universitar până joi dimineaţa, la ora 8.00, când medicii au considerat că starea sa este stabilă. I-au permis să părăsească unitatea medicală, dar i-au prescris tratament şi i-au recomandat o serie de investigaţii detaliate prin care să fie identificată problema de sănătate pe care o are.

Potrivit unor surse din mediul politic, Falcă s-ar fi enervat în cadrul discuțiilor purtate de primarii municipiilor la întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici.

După ce a fost supus mai multor controale amănunțite, medicii i-au permis externarea. Joi dimineață, Gheorghe Falcă a părăsit Spitalul Universitar.

CITITI SI: Falcă, după externarea din spital: „Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.