Ziarul electronic al arădenilor

Falcă, după externarea din spital: „Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat“

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a afirmat că a ajuns la spital deoarece s-a simţit rău din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat şi m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat. Răutate aşa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoşi ca şi primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă, pentru Mediafax.

Primarul Falcă a mai spus că, în noaptea de miercuri spre joi, după discuţiile pe care le-a avut alături de alţi primari din ţară cu premierul Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor pe tema alocărilor bugetare, s-a simţit rău.

Concret, primarul Aradului a avut tensiunea prea mare şi a sunat la 112.

Echipajul medical ajuns la hotelul la care Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineaţa, primarul Gheorghe a fost externat.

CITITI SI: Primarul Falcă, internat de urgență la Spitalul Universitar

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.