Ziarul electronic al arădenilor

Panică la Kaufland. Clienții unui magazin din Arad au fost evacuați

Clienții unui magazin Kaufland din municipiul Arad au fost evacuați, vineri la amiază, fără a primi nici o explicație.

Oamenii aflați vineri, în jurul orei 12.00, în magazinul Kaufland situat pe Calea Aurel Vlaicu s-au panicat în momentul în care li s-a cerut să abandoneze coșurile și să părăsească magazinul.

Conform unui martor aflat în magazin, în jurul orei 12.00, la raionul Legume-Fructe au fost sesizate probleme cu alimentarea cu energia electrică, becurile începând să pâlpâie. După acest moment au început să sune alarmele magazinului, iar de la stația de amplificare s-a anunțat că magazinul se va închide în 5 minute, iar clienții au fost rugați să lase coșurile cu cumpărături în magazin și să părăsească incinta, atât pe la ieșirile din magazin, cât și pe cele în caz de urgență.

După ce au auzit anunțul, atât clienții, cât și angajații magazinului, au început să alerge spre ieșire, unii clienți țipând din cauza panicii.

În timp ce ieșeau din magazin, unii dintre angajați au spus că este vorba despre un „test“.

După aproximativ 10 minute, timp în care clienții au stat în fața magazinului, așteptând să se întoarcă la coșurile abandonate în magazin, activitatea unității a fost reluată.

Unul dintre angajații magazinului a spus că a fost vorba despre o simulare, însă clienții au fost contrariați de această explicație, susținând că ar fi trebuit să fie anunțați că este un exercițiu, pentru a nu se panica, mai ales că, la ora incidentului, în magazin se aflau și familii cu copii mici.

foto: actualitati-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.