Ziarul electronic al arădenilor

Niciun bilet nu a fost vândut la Ştrandul „Neptun“, de la debutul sezonului

Ştrandul „Neptun“ din Arad, considerat cel mai mare din ţară ca suprafaţă, nu a vândut niciun bilet de intrare de la debutul acestui sezon estival, la 1 mai, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, conducerea unităţii catalogând perioada respectivă drept „cel mai slab debut de sezon de până acum“.

Directorul SC Recons Arad, societatea municipalităţii care administrează baza de agrement Ştrandul „Neptun“, Nicolae Mehelean, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că de la începutul sezonului estival nu a fost vândut niciun bilet de intrare, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată.

În această perioadă de trei săptămâni, administraţia ştrandului a reuşit să încaseze doar contravaloarea a 30 de abonamente cu reducere şi a două cu preţ întreg, iar unii dintre posesorii acestor abonamente au intrat pentru a face plajă, fiind închiriate doar zece şezlonguri.

„Condiţiile meteo nefavorabile, absolut neobişnuite pentru o perioadă atât de lungă din luna mai, au făcut să nu avem vizitatori, fiind cel mai slab debut de sezon de până acum. Anul trecut, până la această dată aveam 5.000 de vizitatori, însă nici atunci nu au fost doar zile calde, iar în alţi ani au fost şi mai mulţi. Acum nu avem niciun bilet de intrare vândut“, a spus Nicolae Mehelean.

Pentru că ştrandul nu are vizitatori, din cele opt bazine existente au fost umplute cu apă doar două, iar toboganele nu au fost puse în funcţiune.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.