Ziarul electronic al arădenilor

Mix de legume cu sos

Ingrediente:

400 g mix de legume congelate

2 căţei de usturoi

cimbru, sare, ulei

1-2 linguri de făină

200 ml supă (din apa în care au fiert legumele)

o linguriţă bicarbonat de amoniu

Mod de preparare:

Se pun la fiert legumele în apă cu sare. Se zdrobesc căţeii de usturoi şi se adaugă la final şi se stinge focul. Se pune puţin ulei la încins şi se adaugă făina, iar peste se adaugă supa şi se amestecă până când fierbe. Se pune apoi o linguriţă de bicarbonat de amoniu şi se amestecă bine până se dizolvă. După două minute se stinge focul pentru că altfel sosul se subţiază. Se pune sosul peste legume şi se serveşte.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.