Ziarul electronic al arădenilor

Mic dejun energizant

Ingrediente:

3/4 cană ceai de mentă neîndulcit

1/4 cană fulgi de ovăz, grâu şi secară

1/2 pară sau măr tăiate mărut. (sau câteva stafide sau 3-4 smochine tăiate mărunt)

două linguri seminţe de in

o lingură miere

o bucată mică ghimbir

Mod de preparare:

Pregătiţi ceaiul şi în timp ce îl lăsaţi la infuzat puteţi să tăiaţi fructele. După ce ceaiul e gata, se pune pe foc şi când începe să dea clocot se adaugă cerealele. Se fierb până scade tot ceaiul amestecând continuu. Când sunt gata se adaugă seminţele de in, fructele, ghimbirul ras foarte mărunt şi mierea şi se amestecă bine.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.