Ziarul electronic al arădenilor

Magazin bijuterii Arad Belladonna, începând de luni, pe strada Meţianu

Se întâmplă des ca cineva să deschidă un magazin de bijuterii şi accesorii femei în Arad, doar că de această dată locaţia care va fi luni, 20 mai, inaugurată include şi un Studio Foto Fashion.

Este o noutate absolută nu numai pentru Arad, dar şi pentru toată ţara.

Conceptul este realizat pentru magazinul  de bijuterii şi accesorii femei Belladonna din Arad, de pe strada Meţianu, nr 4, iar inaugurarea are loc luni, între orele 13.00 – 20. 00.

Prezentatoarea evenimentului va fi Izabela Vekas.

Ideea este a scriitorului Luca Vincenti, directorul artistic al magazinului de bijuterii Arad Belladonna.

„Este ceva aparte să îmbini pasiunea şi gustul pentru bijuterii de argint cu un loc pentru fotografie (un adevărat studio foto fashion) unde moda Europeană, mai ales cea din Monte Carlo şi Portofino, e adusă în Arad într-o locaţie rafinată şi plină de şarm.

Magazinul de bijuterii din Arad – Belladonna – propune produse italiene din argint, la un preţ acesibil de la 50 de lei și până la 1.000 de lei. Produsele sunt inspirate la design de anticii artizani italieni, care din Genova şi Portofino au dat origine vechii tradiţii de bijuterii de argint de lux în anul 1893.

Cei care caută cele amintite mai sus pot vizita show-room-ul de pe strada  Meţianu”, a declarat Luca Vincenti.

Marca Belladonna Bijuterii îşi are origini antice. Tradiţia porneşte în anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său, Riccardo, au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare din Portofino şi Monte Carlo, de toată lumea bună a Italiei şi Coastei de Azur.

Din anul 2013, Belladonna e prezentă în România prin intermediul lui Luca Vincenti. Pentru piaţa românească linia de produse e în plină tendinţă europeană. În magazinul de bijuterii Belladonna se vor găsi: cercei, brăţări, coliere.

Belladonna urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se vor găsi atât în magazin, cât și online, pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro.

Luca Vincenti o are ca invitată la eveniment pentru a expune câteva opere de artă pe acuarelista arădeană Aneta Beatrice Filip. Aceasta va fi prezentă cu acuarele de dimensiuni mari. Artista este cunoscută atât în ţară, în special pentru expoziţile din capitală,  cât şi peste graniţe. Lucrările ei au fost expuse la Bruxelles, în Parlamentul European, la Santorini, frumoasa insulă a Greciei, dar şi în ţări mai apropiate de graniţele noastre.

site http://bijuterii-belladonna.ro/

facebook https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Meţianu nr. 4 Arad (Romania)

mobile  +40 753.644.402

fix +40 (371)414.160

Program

Luni – Vineri: 9.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 14.00

Duminică închis.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.