Ziarul electronic al arădenilor

Doi tineri din Arad au comis mai multe furturi pe raza municipiului

Doi tineri care au comis mai multe furturi pe raza municipiului Arad au fost reținuți polițiști, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Unul dintre tineri are 22 de ani, este din Arad și a fost identificat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, Tânărul este acuzat de mai multe furturi din societăți comerciale, locuințe și boxe.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, în perioada 28 noiembrie – 7 decembrie, ar fi sustras două laptopuri și mai multe unelte dintr-un cabinet medical, o asociație non-profit și o boxă de pe raza municipiului, prin forțarea ușilor de acces“, a informat IPJ Arad.

Prejudiciul cauzat prin cele trei fapte, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, a fost recuperat, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Totodată, polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Un alt tânăr din Arad, în vârstă de 20 de ani, este cercetat pentru furt. „Tânărul a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea articole vestimentare din fața unui magazin de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu. Susprins asupra faptului, tânărul a încercat să fugă, fiind urmărit de un polițist de investigații criminale. La scurt timp după începerea urmăririi, tânărul în cauză a fost depistat de un polițist rutier, pe o stradă din zonă“, a precizat IPJ Arad.

Prejudiciul, în valoare de 80 de lei, a fost recuperat, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului în vârstă de 20 de ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.