Ziarul electronic al arădenilor

Cum a apărut Dumnezeu într-o amendă primită de un şofer

amendaUn bărbat din Botoşani a rămas uimit când a văzut că pe amenda de circulaţie primită poliţistul de la rutieră îi scrisese “Dumnezeu să vă dea sănătate!”.

Cu toate astea, şoferul spune că vrea să conteste amenda, întrucât are motive întemeiate.

Bărbatul a oprit pe marginea unui drum din Dorohoi întrucât soţia lui, gravidă fiind, a început să vomite, scrie libertatea.ro.

În acel moment a apărut un poliţist care l-a amendat pe şofer pentru oprire în loc interzis chiar dacă omul a încercat să îi explice ce se întâmplă.

“Cu toate că i-am explicat de nenumărate ori de ce am oprit acolo, agentul nu a luat în calcul gravitatea situaţiei. Impasibil, a plecat cu actele mele de identitate la maşina de Poliţie şi s-a întors cu procesul-verbal, aducându-mi la cunoştinţă că am fost sancţionat cu o amendă. Când m-a întrebat dacă am obiecţii, i-am spus atât: «Dacă m-aţi amendat, să vă dea Dumnezeu sănătate!», iar el, culmea, a menţionat asta pe formular”, a povestit bărbatul.

Şoferul amendat este decis să conteste în instanţă procesul-verbal întrucât, spune el, staţionarea a fost determinată de un caz de forţă majoră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.