Ziarul electronic al arădenilor

Ciuperci prăjite cu piept de pui

Ingrediente:

un kg ciuperci

două cepe albe

2 morcovi

suc de roşii

1/2 l supă de pui

condimente după gust: mărar, sare, oregano, busuioc

Mod de preparare:

Prăjim ciupercile, adăugăm ceapa şi morcovul tocate şi le călim împreună pentru 10-15 minute. Punem apoi pieptul de pui, tăiat în cuburi mici, îl lăsăm să se rumenească uşor şi adăugăm supa de pui şi condimentele după gust. Când carnea a fiert suficient, potrivim de gust cu suc de roşii, mai lăsăm pe foc pentru 10 minute. Se poate servi cu mărar proaspăt şi cu mămăliguţă caldă.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.