Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciuperci prăjite cu piept de pui

Ingrediente:

un kg ciuperci

două cepe albe

2 morcovi

suc de roşii

1/2 l supă de pui

condimente după gust: mărar, sare, oregano, busuioc

Mod de preparare:

Prăjim ciupercile, adăugăm ceapa şi morcovul tocate şi le călim împreună pentru 10-15 minute. Punem apoi pieptul de pui, tăiat în cuburi mici, îl lăsăm să se rumenească uşor şi adăugăm supa de pui şi condimentele după gust. Când carnea a fiert suficient, potrivim de gust cu suc de roşii, mai lăsăm pe foc pentru 10 minute. Se poate servi cu mărar proaspăt şi cu mămăliguţă caldă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.