Ziarul electronic al arădenilor

Chifteluțe și legume la tavă

Ingrediente:

200 g carne de curcan tocată

o ceapă mică

3 căței de usturoi

verdeață, sare, piper

2 cartofi

2 morcovi

un buchet de brocoli

două ouă

100 ml smântână lichidă

200 g cașcaval

roșii cherry

ulei

Mod de preparare:

Din carnea tocată amestecată cu ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, verdeața de asemenea tocată, sare și piper se fac chifteluțe mici rotunde care se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele; Într-un vas cu apă și puțină sare punem la fiert doar pe jumătate cartofii și morcovul iar după ce i-am scos adăugăm brocoli și-l opărim 2-3 minute.

Punem în tavă chifteluțele, intercalăm cu legumele tăiate, deasupra răsturnăm ouăle bătute și amestecate cu smântâna și cașcavalul ras apoi dăm la cuptor 20 minute.

Se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.