Ingrediente:
200 g carne de curcan tocată
o ceapă mică
3 căței de usturoi
verdeață, sare, piper
2 cartofi
2 morcovi
un buchet de brocoli
două ouă
100 ml smântână lichidă
200 g cașcaval
roșii cherry
ulei
Mod de preparare:
Din carnea tocată amestecată cu ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, verdeața de asemenea tocată, sare și piper se fac chifteluțe mici rotunde care se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele; Într-un vas cu apă și puțină sare punem la fiert doar pe jumătate cartofii și morcovul iar după ce i-am scos adăugăm brocoli și-l opărim 2-3 minute.
Punem în tavă chifteluțele, intercalăm cu legumele tăiate, deasupra răsturnăm ouăle bătute și amestecate cu smântâna și cașcavalul ras apoi dăm la cuptor 20 minute.
Se servesc calde.
sursa: bucataras.ro