Ziarul electronic al arădenilor

Cel mai eficient focar de șemineu îl găsești la Pefoc.ro

Observăm cum de multe ori, atunci când vrem să facem o achiziție pentru locuința noastră, nehotărârea este cea care ne domină.

Indiferent de ce vrem să ne cumpărăm, în mintea noastră își fac prezența numeroase întrebări despre beneficiile și necesitatea acelui produs. Această indecizie  o întâlnim și la capitolul seminee.

Construirea şemineului prezintă mereu o mică problemă în planificare în ce priveste designul exterior, dar mai ales ridică de multe ori întrebări dificile în alegerea tipului de focar. Echipa PeFoc.ro, prin experiență și autenticitate, îți poate face alegerea mai ușoară.

Dacă s-a demonstrat că designul nu influenţează în nici un fel funcţionalitatea şemineului, focarul cu siguranţă nu poate fi trecut cu vederea din acest punct de vedere, deoarece eficienţa termică a şemineului merge mână în mână cu puterea acestuia. Când s-a  ajuns cu procedeul de construire la etapa de îmbrăcare a şemineului, clientul dispune mai departe de două opţiuni în ceea ce  priveşte materialul folosit: fie se  îmbracă focarul cu un exterior prefabricat, fie se construiește în jurul lui, folosind cărămizi şamotate, moment în care se poate folosi la maximum imaginaţia fiecărui client, în ceea ce priveşte designul.

Când vine vorba de focare, PeFoc.ro, propune ca soluţie focarele de oţel şamotate, gândite cu un singur scop: eficienţă termică maximă. Chiar dacă focarele de oţel căptuşite cu şamotă se încălzesc mai greu, după stingerea focului acestea menţin căldură mai mult timp. Şamota este un consumabil care se schimbă odată la 3-4 ani.

Datorită temperaturii mai mari care se creează în camera de ardere a focarului căptuşit cu şamotă, sticlă este mult mai curată în comparaţie cu cea a unui focar din fontă. Focarul din oţel căptuşit cu şamotă beneficiază de o ardere a lemnului mai completă şi astfel se ajunge la un randament mai crescut al şemineului.

Acum că te-ai hotărât și vrei un șemineu, dar ești la început de drum în căutarea unei soluţii termice complete pentru casa ta şi te interesează mai multe informaţii despre şeminee şi cum ai putea să construieşti fără prea mare bătaie de cap, rămâne doar să contactează fără ezitare echipa de specialişti de la PeFoc.ro.

Pe lângă consultanţa gratuită în alegerea celei mai bune opțiuni pentru tine, de aici poți alege în orice moment un șemineu electric, un focar, un șemineu centrală, un coș de fum sau o soba din gama largă de modele seminee. De asemenea, PeFoc.ro acordă şi servicii de montaj şi întreţinere, cu deplasare în toată ţara. Transportul este gratuit în orice oraș din România. Nu va trebui să te îngrijorezi că primești produsul greșit, deteriorat, focarul cu geam spart sau alte neplăceri.

Echipa Pefoc își asumă responsabilitatea de a livra în maxim 48 de ore, produsele în stare perfectă de funcționare și cu o garanție între 5 și 10 ani. Tu pui Pefoc, iar ei fac tot!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.