Ziarul electronic al arădenilor

Ce presupun locurile de muncă din studiourile de videochat?

In general, videochatul inseamna comunicare online, prin intermediul unei camere web, intre doua sau mai multe persoane.

Numerosi oameni practica aceasta activitate zilnic pe WhatsApp sau Skype, fara sa-si dea seama de fapt ca fac videochat. Exista si locuri, cum ar fi studiourile de videochat, unde persoanele angajate sa poarte astfel de conversatii video au contract de artist-interpret, platesc taxe si impozite la stat si castiga foarte multi bani.

Studiourile de videochat sunt practic locuri in care comunicarea online este realizata profesional. Exista un cadru legal, reguli clare stipulate in contracte si echipe de experti, care le ajuta pe modele sa aiba cat mai multi interlocutori, care platesc pentru compania lor si, astfel, reusesc sa castige cat mai multi bani.

Studiourile de videochat au in componenta lor camere decorate divers, spatii de relaxare, de fitness, de make-up si de masaj pentru ca modelele sa se prezinte cat mai bine in fata camerei video si sa atraga cat mai multi membrii ai siteurilor de videochat. Mediul este foarte curat si confortabil, iar atmosfera este calda si prietenoasa.

In general, studiourile de videochat angajeaza persoane de sex feminin, deoarece majoritatea membrilor sunt barbati, insa exista si modele de sex masculin care practica aceasta meserie. Indiferent de sex, cand vine vorba de videochat, personalitatea conteaza cel mai mult.

Desigur, aspectul fizic trebuie sa fie placut, insa atitudinea pozitiva, optimista si pusa pe distractie este cea care atrage si fidelizeaza cei mai multi membrii. Cele mai populare modele de videochat au un aspect fizic obisnuit, dar reusesc sa lege relatii de calitate cu interlocutorii lor prin farmecul si inteligenta lor. Pe langa o personalitate placuta, modelele trebuie sa dea dovada si de implicare, seriozitate si putere de munca. Numai asa pot rezista in cadrul acestei industrii pe termen lung pentru a avea succes si pentru a reusi sa castige foarte bine.

Exista posibilitatea de a practica aceasta meserie atat in cadrul studiourilor de videochat, cat si acasa. Insa, in cel de-al doilea caz veniturile sunt mult mai mici din cauza lipsei suportului tehnic, a diversitatii decorurilor, a unei conexiuni foarte bune la internet, a echipei de marketing, a retelei de parteneri pe care studiourile de videochat le au si, mai ales, a motivatiei.

Modelele care fac videochat doar cand si daca au chef nu rezista foarte mult timp in bransa. Exemplele de succes, care ajung la venituri de pana la 25.000 de dolari, sunt modele care au un program flexibil, dar care totalizeaza la sfarsitul unei saptamani minim 40 de ore de lucru online.

Pe langa bani, ele castiga numeroase trofee la festivalurile de profil din intreaga lume, in semn de recunoastere a talentului si efortului depus.

Studiourile de videochat angajeaza tinere chiar si fara experienta, deoarece le asigura trainingul timp de mai multe zile. In aceasta perioada ele invata teoria, li se ofera exemple concrete si apoi fac role-plays cu trainerul dedicat, pentru a-si exersa abilitatile si cunostintele recent achizitionate.

Studiourile de videochat premium ofera chiar si cursuri individuale gratuite de limba engleza si de cultura generala, pentru a le ajuta sa se dezvolte personal si sa faca fata cerintelor. Ulterior, pe parcursul activitatii, modelele sunt ajutate mereu pentru a atrage si a fideliza cat mai multi membrii platitori.

In general, videochatul – ca meserie – a fost mereu asociat cu nuditatea, insa in prezent exista studiouri de videochat unde se practica videochatul nonadult, care consta in simple conversatii cu diverse persoane din Statele Unite ale Americii si din Marea Britanie.

Acestea isi doresc sa cunoasca tinere atragatoare, cu care sa poata lega relatii de prietenie si carora sa se confeseze. De cele mai multe ori, cei care apeleaza la serviciile modelelor de videochat sunt oameni singuratici, foarte ocupati sau plictisiti, care cauta o companie placuta pentru a se relaxa si a uita de stresul cotidian.

Intr-o tara cu un nivel salarial mic, ca Romania, locurile de munca din studiourile de videochat ofera sansa unor castiguri foarte mari, intr-un mediu extrem de agreabil si intr-un timp relativ scurt. Acestea constituie o alternativa foarte buna pentru tinerele aflate la inceput de drum, care doresc sa puna bazele unei cariere internationale si sa se bucure de viata.

Suna acum la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro pentru a sta de vorba cu un reprezentant Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume.

Acesta iti va da toate detaliile referitoare la meseria de model de videochat si te va invita la interviu pentru a vizita locatia din orasul tau si a discuta despre numeroasele avantaje pe care le vei avea in cadrul acestei companii.

comentarii

4 Comments

  • Avand in vedere salariile care se ofera si mai ales multitudinea de oportunitati de dezvoltare, este bine sa alegi un studio in cadrul acruia te vei dezvolta.

  • Videochatul este domeniul care ofera, nu promite, lux, castiguri pe masura, suport si dezvoltare profesionala. Imaginea fiecarui model se schimba inca din momentul in care paseste in cadrul unui studio de videochat.

  • Majoritatea femeilor sunt fermecate in momentul in care se afla in centrul atentiei, cu toate isi doresc sa aiba un alt statut, o alta imagine, iar daca videochatul este cel care aduce astfel de oportunitati, merita incercat.

  • Ce presupun? Dezvoltare pentru tine. Un job in acest domeniu te ajuta sa te cunosti pe tine insuti, sa asculti si sa dai sfaturi utile, sa fii increzatoare si sa fii atat de senzuala in viata de zi cu zi, incat toate privirile vor fi indreptate spre tine. Veniturile te ajuta sa traiesti asa cum ti-ai dorit dintotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.